NOLOC beroepsvereniging start met SocialMedia4You

NOLOC en SocialMedia4You gaan samenwerken om meer structuur en zichtbaarheid te ontwikkelen in de social media omnichannel strategie.

NOLOC is de officiële en grootste vereniging voor loopbaanadviseurs in Nederland. Het doel van NOLOC is om een onderscheid te maken in het grote aanbod van loopbaanadviseurs op basis van kennis, kwaliteit en ervaring.

Daarnaast maakt NOLOC zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De 3000 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, job-coaching, outplacement, beroepskeuze advies, re-integratie- en carrière-coaching.

NOLOC maakt gebruik van SocialMedia4You Enterprise en zal tal van social media accounts koppelen om zo de omnichannel strategie te stroomlijnen. De social media tool zal op verschillende kanalen waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn wekelijks volgens een vast weekschema interessante artikelen plaatsen. Zo zijn er, naast de bedrijfspagina’s, social media pagina’s over de ‘Week van de Loopbaan’ en het Loopbaancongress.

SocialMedia4You zal NOLOC bijstaan met social media consultancy en ondersteuning bieden in het gebruik van de social media tool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *